МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ПОЛОШКО КУМАНОВСКА ЕПАРХИЈА
ТЕТОВСКО АРХИЕРЕЈСКО НАМЕСТНИШТВО
Тетовското Архиерејско Наместништво
ви претставува линкови од веб сајтови
Афтокефални православни цркви
Автономни православни цркви
Епархии при Македонската Православна Црква
Цркви при МПЦ во Европската Епархија
Цркви при МПЦ во Американско-Канадска Епархија
Цркви при МПЦ во Австралиска Епархија
Македонски информативни сајтови
Македонски едукативни сајтови
Македонски радија

Пребарување

Google
 
Барај во GOOGLE Барај во svetapetka.tripod.com

Поставањето на овој веб сајт е одобрено и благословено од
Неговото Високо Пресвештенство Митрополит Полошко-Кумановски Г-дин Кирил
Надзор врз содржината на овој веб сајт вршат:
Архиерејски наместник при Тетовското Архиерејско Наместништво
Протојереј-ставровфор Мирко Станковски
Парохиски свештеник на Сиричко-Раотинската Парохија Дарко Наумовски

 
   
Copyright©BJ-VBMacedonia 2004-2008.All rights reserved