МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ПОЛОШКО КУМАНОВСКА ЕПАРХИЈА
ТЕТОВСКО АРХИЕРЕЈСКО НАМЕСТНИШТВО
Седиште на Тетовското Архиерејско Наместништво
соборен храм Св.Св.Кирил и Методиј - Тетово
Соборен храм Св.Св.Кирил и Методиј-Тетово
Седиште на наместништвото

Адреса

Соборен храм Св.Св.Кирил и Методиј
ул.Гоце Делчев б.б.
1220 Тетово

тел. +389 44 33 96 00

Прашања или коментарВашето име:

Вашата e-mail адреса:

Текст на пораката:
Пребарување

Google
 
Барај во GOOGLE Барај во svetapetka.tripod.com

Поставањето на овој веб сајт е одобрено и благословено од
Неговото Високо Пресвештенство Митрополит Полошко-Кумановски Г-дин Кирил
Надзор врз содржината на овој веб сајт вршат:
Архиерејски наместник при Тетовското Архиерејско Наместништво
Протојереј-ставровфор Мирко Станковски
Парохиски свештеник на Сиричко-Раотинската Парохија Дарко Наумовски

   
Copyright©BJ-VBMacedonia 2004-2008.All rights reserved